آغاز پرداخت معوقه‌های فرهنگیان بازنشسته از ماه آینده + فیلم افزایش ۶ درجه‌ای دمای هوای تهران تا روز یکشنبه انهدام شبکه فساد مالی در یکی از ادارات قرچک ممنوعیت سراسری طبخ و عرضه کوسه و سفره‌ماهی هشدار وزش باد شدید و گرد و خاک در تهران طی ساعات آینده  ۸۸ ایرانی محبوس در زندان‌های مالزی به کشور منتقل شدند/ انتقال دو زندانی زن مالزیایی از ایران انتصاب سرپرست جدید دانشگاه تهران / محمدحسین امید کیست؟ چرا بیشتر مدارس فردا تعطیل شد؟ / احتمال تعطیلی مدارس تهران وجود دارد هشدار وزارت بهداشت در پی وقوع طوفان گرد و غبار مدارس این منطقه فردا چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ماه تعطیل شدند گرد و غبار مدارس برخی شهرهای کردستان را سه‌شنبه تعطیل کرد تمام مدارس این استان فردا (سه‌شنبه ۱۶ اردیبهشت) تعطیل شد ثبت‌نام کلاس اولی‌ها به تعویق افتاد + فیلم نوبت صبح مدارس ۱۴ شهر خوزستان دوشنبه تعطیل شدند تاریخ بارش‌های بهاری در استان‌های مختلف؛ مردم مراقب باد شدید باشند

سردار رادان: دود تحریم ما در مبارزه با مواد مخدر به چشم تحریم‌کنندگان می‌رود

فرمانده کل نیروی انتظامی با اشاره به اینکه دود تحریم مبارزه با مواد مخدر به چشم تحریم کنندگان می‌رود، گفت: اگر تحریم‌ها برداشته شود بیشترین سود آن شامل کسانی می‌شود که ما را تحریم کرده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۴ - ۰۴ تير ۱۴۰۳ - 2024 June 24
کد خبر: ۲۴۶۸۳۸

به گزارش راهبرد معاصر، مراسم بزرگداشت روز جهانی مبارزه با مواد مخدر و گرامیداشت یاد و خاطره رئیس جمهور شهید با حضور مقامات کشوری و لشکری، نمایندگان سیاسی کشورها، سازمان‌های بین المللی مقیم و مستشاران نظامی امروز در ستاد مبارزه با مواد مخدر برگزار شد.

 

سردار رادان، فرمانده کل نیروی انتظامی در این مراسم بیان داشت: ایران نزدیک به ۴ هزار شهید و ۱۲ هزار جانباز در خط مقدم مبارزه با مواد مخدر تقدیم کشور کرده است و نتیجه آن کشف چندین هزار تن مواد مخدر و تقدیم بخشی از آرامش به دنیا است. به طور قطع اگر ایران نبود اروپا و کشورهای غربی جوانان بیشترین را در راه مصرف مواد مخدر از دست می‌دادند و جامعه آن‌ها به سمت اضمحلال حرکت می‌کرد.

 

وی افزود: امروز شواهدی از کشت مواد مخدر در افغانستان را نمی‌بینیم. یکی از دلایل افزایش کشت مواد مخدر در افغانستان حضور آمریکایی‌ها بود و با این حضور شاهد افزایش چشمگیر کشت مواد مخدر بودیم. حضور آمریکایی‌ها در افغانستان نشان داد که می‌تواند سرآغازی برای نابودی جوانان های کشورهای دنیا در حوزه مواد مخدر باشد.

 

وی ادامه داد: امروز در ایران همه دست به دست هم داده‌اند و گوشه‌ای از امر مبارزه با مواد مخدر را در اختیار گرفته‌اند تا کمک به مرزبانان شوند. اگر این تلاش‌ها نبود قطعاً درگیری‌های بیشتری صورت می‌گرفت و می‌توانست جوانان کشور ما را به مخاطره جدی بیاندازد.

 

فرمانده فراجا بیان کرد: دود تحریم مواد مخدر به چشم تحریم کنندگان می‌رود. اگر تحریم‌ها برداشته شود. بیشترین سود آن را شامل کسانی می‌شود که ما را تحریم کرده‌اند./ مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده